Reacties

"Ik heb twee keer een dierbare naaste naar haar of zijn graf gedragen en ik wou dat ik David Elders al de eerste keer had gekend. De eerste keer was een hemeltergend gevecht met de uitvaartbegeleidster over ieder stupide detail. De tweede keer was met de bezielende hulp van David en Liva Elders. Het was in alle opzichten een geestverheffende, troostrijke ervaring. Een echtpaar dat geen laatste wens te dol is en nooit in problemen denkt, alleen maar in oplossingen. Alle bijzondere en gedenkwaardige uitvaarten in Amsterdam die ik sindsdien heb meegemaakt, bleken achteraf door Elders begeleid te zijn."

Via Yelp reviews

"Mijn vader is onlangs overleden en ik had gelukkig gekozen voor uitvaartonderneming Elders, omdat dit zo kleinschalig en vriendelijk is. Ik heb buitengewoon goede herinneringen aan de uitvaart, die heel warm en intiem was. Ik heb heel veel medewerking gekregen van Elders, en de volledige vrijheid om het precies zo te doen als ik voor mijn vader wilde. Ook de verzorging van mijn vader, en later van de gasten was werkelijk helemaal tip-top. Heel aardige mensen!!! Huiskamersfeer, iedereen was onder de indruk."

Via Google reviews

Uitvaartcentrum Elders is een prettig en gemoedelijk uitvaartcentrum. Er is alle ruimte om de uitvaart naar eigen wens en inzicht te (laten) verzorgen. David en zijn vrouw Liva zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Via Google reviews

Rob Michels schreef op 03 juli 2019

Omdat niemand het doet, even over #yarden. Mijn moeder kwam 6 jaar geleden te overlijden. Ze had een redelijk goede uitvaartpolis, bij AVVL nu Yarden, dus de kosten moesten wel gedekt kunnen worden. Dachten we! De Yarden uitvaartverzorger, (let op hier gaat het fout), kwam met een bedrag wat 1100 euro hoger lag dan wat onze uitvaartverzorger, David Elders Begrafenis & Crematie, ons voorrekende. Daarbij werd er ook nog eens aan alle 'eisen' voldaan die onze moeder had opgeschreven, door Elders. Oké die plak cake was ons idee maar werd ook ingewilligd terwijl ma dat beslist niet wilde. Je moet recalcitrant blijven. David Elders is een zelfstandige uitvaartverzorger sinds 1993. Let op een ZELFSTANDIGE uitvaartverzorger. Geen uitvaartverzorger van een groot bedrijf als DELA, Yarden, PC, of hoe ze tegenwoordig ook heten na fusies en allerlei andere juridische constructies. Nee, Elders is een ondernemer met hart voor de overledenen, de familie en de uitvaartbranche. Ooit is er tegen Elders gezegd, in de uitvaartwereld, dat men hem geen schijn van kans gaf, en dat zeiden ze ook openlijk tegen hem. Vandaag kreeg ik een brief van Yarden met belangrijk nieuws, "Yarden is onvoldoende solvabel". Waarom geloven we nog steeds in grote maatschappijen die het wel eventjes voor ons regelen? Waarom hebben we ons laten naaien en proberen 'grote' bedrijven ons nog steeds te naaien en laten we het toe? Ik twijfel erover om mijn geld weg te halen bij Yarden en dit te investeren in .........bijvoorbeeld windenergie. 8.5% rendement bij een 'kleine' lokale ondernemer. Of zou deze later het grote geld ook ruiken en zich laten overkopen door een 'grote' speler? Waar zijn de ondernemers zoals Elders? Dat zijn de bedrijven waar ik graag mijn geld aan geef zonder het gevoel genaaid te worden. https://davidelders.nl/overons/ En in dit geval was het natuurlijk ook heel leuk om tegen mensen te zeggen; "waar ligt je moeder opgebaard?" "Elders."

Via Facebook

Nogmaals dank voor de prettige manier waarop je ons door een hele moeilijke week hebt geholpen.

We kijken met een erg prettig gevoel terug op vanavond. Heel hartelijk dank voor de goede verzorging en de prettige ruimte die je biedt zodat we op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen.

Dank voor de mooi verzorgde condoleance avond, ik heb erg genoten van elke minuut dat we onze lieve pappa nog even bij ons hadden.

[...] Daarnaast willen wij jou hartelijk danken voor jouw professionele steun en support, wij hebben het als een zeer bijzonder moment deze ochtend ervaren voor het persoonlijk afscheid van mijn innig geliefde vader. Die mooie herinnering zal ons altijd bijblijven. Warme groet

Dank je wel lieve David, ik ben heel blij hoe het gegaan is, mede dankzij jou. Dikke kus

Wij kijken op een mooi afscheid van mijn vader terug, met nogmaals dank voor al je bemoeienissen.

Wederom bedankt voor het regelen van het een en ander en voor de fijne samenwerking.

Nogmaals dank voor jullie uitstekende en warme begeleiding en uitgeleiding. Was voor ons ondersteunend en geruststellend. [...] Kortom, jullie hebben er een "fanclub" bij.

Nu alles afgerond is en ook de factuur betaald is vind ik het tijd om mijn dank uit te spreken voor jullie fantastische aandeel in het afscheid van mijn man. Het gevoel dat alles mogelijk is en dat het ook allemaal goed begrepen wordt is zo belangrijk in zo’n periode. Het had niet beter kunnen verlopen.

We willen jullie nog bedanken voor jullie prettige ondersteuning bij de crematie van mijn vader. Het blijft natuurlijk een emotionele gebeurtenis, maar jullie hebben er alles aan gedaan om het toch ook een mooie gebeurtenis te laten zijn.

Ik ben bijzonder tevreden hoe jij en jullie alles hebben behartigd inzake mijn broer. Het ophalen van zijn lichaam en de heldere bespreking toen bij jullie op kantoor ervoer ik als professioneel en geruststellend. De wijze hoe wij bij jullie in het rouwcentrum konden zitten bij de kist van mijn broer was erg prettig, de wandeling naar het crematorium goed en vanzelfsprekend. Ik vond het prettig dat ik de vrijheid kon nemen de ceremonie zelf te organiseren. Dus dank voor dit alles.

Een warmer en mooier afscheid van onze [naam] hadden wij ons niet kunnen wensen.

Allereerst nog mijn dank voor de prettige wijze waarop je alles hebt geregeld en ons hebt gesteund in de eerste dagen na het overlijden van [naam]. Ook nu, met het dankkaartje, mooi in de lijn die we hadden uitgezet qua vormgeving van de begrafenis van [naam].

Kijken terug op prachtige dag. Daar kunnen we lang mee vooruit.

Ik denk nog steeds met een warm gevoel terug aan de uitvaart van [naam]. Zij zou er zelf zeer tevreden over zijn geweest. Nogmaals dank aan jou.

Wat is het fijn dat David zo'n lekker warrig kapsel heeft en dat Jasper [naam] en de muziek kende. Fijn ook om zo'n vanzelfsprekende omgang te hebben met het fysieke van de dood. En fijn dat jullie gewoon helder waren en zonder oordeel. En dat jullie met ons alles op alles hebben willen zetten om [naam] dit laatste tribuut te brengen. Groots en intiem tegelijk. Toen David boog bij [naam]' aankomst op Westerveld wist ik het zeker. Je bent een psychopompos. En jullie allebei oude zielen. Dankjulliewel.

Ik wilde jullie laten weten dat ik, en de kinderen ook, het heel fijn vonden dat jullie alles voor ons geregeld hebben. Alle onze vragen werden beantwoord en alles ging zoals ik het graag wilde. En jullie bleven zo rustig terwijl het voor ons echt een hectische week was. Dank jullie wel daarvoor.

Lieve David, nog helemaal onder de indruk van gister, wil je je nu alvast enorm bedanken voor je steun en het verloop van de dag. Geweldig!

Nogmaals bedankt. Klasse.

Graag wil ik je nogmaals heel hartelijk danken voor de manier waarop je ons begeleid hebt bij het overlijden van mijn moeder. Het was helemaal top! Alles is precies gegaan zoals ik het wilde. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Iedereen vond de ceremonie erg indrukwekkend en ik vond het zelf ook goed geslaagd. Nogmaals heel hartelijk dank.

Mijn moeder gaf mij jouw rekening met het verzoek om jou nogmaals hartelijk te bedanken voor je inzet voor een mooie en goed verlopen begrafenis. Dat wil ik bij deze graag doen.

Nogmaals veel dank voor het perfect regelen van alles! Het afscheid van [naam] was prachtig.

Ik heb nog steeds heel goede herinneringen aan de uitvaart van [naam]. Je hebt het heel goed gedaan. Het sterkt je in het verwerken, al valt dat niet mee.

Hierbij wil ik je bedanken voor de goede zorgen rond het overlijden van mijn moeder. Alles is volgens mij uitstekend verlopen, ik ben later nog naar het graf gegaan en dit zag er prima uit. Varentjes zijn geplant en de bloemen er keurig omheen gerangschikt. De plechtigheid is door jou in goede banen geleid zodat het een mooi afscheid is geworden. Mijn dank hiervoor.

Heel veel dank voor de soepele en goede begeleiding.

Het was een mooi afscheid.

Veel dank voor de prettige en correcte afhandeling.

Bedankt voor de soepele samenwerking en je goede zorg voor mijn moeder.