Reacties

Rob Willemse schreef

Uitermate prettige, persoonlijke, correcte, warme en relaxte werkwijze met een hoog meedenkgehalte. Hartelijke dank daarvoor; niets aan veranderen :-)

Via google reviews

Karin Evers schreef

Zeer goede ervaring Prettig in omgang en alles was goed geregeld Altijd bereikbaar Dank je wel David

Via Google, 5 stars

"Ik heb twee keer een dierbare naaste naar haar of zijn graf gedragen en ik wou dat ik David Elders al de eerste keer had gekend. De eerste keer was een hemeltergend gevecht met de uitvaartbegeleidster over ieder stupide detail. De tweede keer was met de bezielende hulp van David en Liva Elders. Het was in alle opzichten een geestverheffende, troostrijke ervaring. Een echtpaar dat geen laatste wens te dol is en nooit in problemen denkt, alleen maar in oplossingen. Alle bijzondere en gedenkwaardige uitvaarten in Amsterdam die ik sindsdien heb meegemaakt, bleken achteraf door Elders begeleid te zijn."

Via Yelp reviews

Mirjam Niemans schreef

"Mijn vader is onlangs overleden en ik had gelukkig gekozen voor uitvaartonderneming Elders, omdat dit zo kleinschalig en vriendelijk is. Ik heb buitengewoon goede herinneringen aan de uitvaart, die heel warm en intiem was. Ik heb heel veel medewerking gekregen van Elders, en de volledige vrijheid om het precies zo te doen als ik voor mijn vader wilde. Ook de verzorging van mijn vader, en later van de gasten was werkelijk helemaal tip-top. Heel aardige mensen!!! Huiskamersfeer, iedereen was onder de indruk."

Via Google reviews

Bijzonder om uw naam tegen te komen en het verhaal te kunnen en mogen lezen in het boek van de heer Fokke Obbema. In 1994 heeft u de crematie van mijn broer georganiseerd. Dit roept bij mij goede gedachten en positieve gevoelens op. Het eerste wat u in het ziekenhuis deed was een shagje, Javaanse jongens, bietsen van mijn broer. U regelde bouwliften om mijn broer door het raam naar buiten te krijgen (bovenwoning). En poestte persoonlijk schalen op om mijn broer nog eenmaal het stralende middelpunt te zijn. Heel erg bedankt. Ik bewaar dit alles in dierbaarheid in mijn innerlijk bewaardoosje. Hartelijke groet

Via e-mail

Elvira van Vliet schreef

Uitvaartcentrum Elders is een prettig en gemoedelijk uitvaartcentrum. Er is alle ruimte om de uitvaart naar eigen wens en inzicht te (laten) verzorgen. David en zijn vrouw Liva zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Via Google reviews

Founder Riddle schreef

Elders gaat u het niet zorgzamer vinden.

Via Facebook

E. Worthington schreef op 24 augustus 2021

Ik wil jou David namens mij en de kinderen en familie bedanken voor de enorm goed geregelde uitvaart van mijn man Ross. Je was altijd bereikbaar en dacht goed mee en hielp zelfs mee met de kaarten. Ook wilde je de uitvaart in het Engels doen zodat de familie het ook kon verstaan. Ook de Engelse drankjes en chips konden worden geregeld. Wij hebben jouw hulp als zeer positief ervaren en ook heb je de kosten laag weten te houden. Dank je wel voor je goede zorg.

Via e-mail

Rob Michels schreef op 03 juli 2019

Omdat niemand het doet, even over #yarden. Mijn moeder kwam 6 jaar geleden te overlijden. Ze had een redelijk goede uitvaartpolis, bij AVVL nu Yarden, dus de kosten moesten wel gedekt kunnen worden. Dachten we! De Yarden uitvaartverzorger, (let op hier gaat het fout), kwam met een bedrag wat 1100 euro hoger lag dan wat onze uitvaartverzorger, David Elders Begrafenis & Crematie, ons voorrekende. Daarbij werd er ook nog eens aan alle 'eisen' voldaan die onze moeder had opgeschreven, door Elders. Oké die plak cake was ons idee maar werd ook ingewilligd terwijl ma dat beslist niet wilde. Je moet recalcitrant blijven. David Elders is een zelfstandige uitvaartverzorger sinds 1993. Let op een ZELFSTANDIGE uitvaartverzorger. Geen uitvaartverzorger van een groot bedrijf als DELA, Yarden, PC, of hoe ze tegenwoordig ook heten na fusies en allerlei andere juridische constructies. Nee, Elders is een ondernemer met hart voor de overledenen, de familie en de uitvaartbranche. Ooit is er tegen Elders gezegd, in de uitvaartwereld, dat men hem geen schijn van kans gaf, en dat zeiden ze ook openlijk tegen hem. Vandaag kreeg ik een brief van Yarden met belangrijk nieuws, "Yarden is onvoldoende solvabel". Waarom geloven we nog steeds in grote maatschappijen die het wel eventjes voor ons regelen? Waarom hebben we ons laten naaien en proberen 'grote' bedrijven ons nog steeds te naaien en laten we het toe? Ik twijfel erover om mijn geld weg te halen bij Yarden en dit te investeren in .........bijvoorbeeld windenergie. 8.5% rendement bij een 'kleine' lokale ondernemer. Of zou deze later het grote geld ook ruiken en zich laten overkopen door een 'grote' speler? Waar zijn de ondernemers zoals Elders? Dat zijn de bedrijven waar ik graag mijn geld aan geef zonder het gevoel genaaid te worden. https://davidelders.nl/overons/ En in dit geval was het natuurlijk ook heel leuk om tegen mensen te zeggen; "waar ligt je moeder opgebaard?" "Elders."

Via Facebook

Nogmaals dank voor de prettige manier waarop je ons door een hele moeilijke week hebt geholpen.

We kijken met een erg prettig gevoel terug op vanavond. Heel hartelijk dank voor de goede verzorging en de prettige ruimte die je biedt zodat we op een fijne manier afscheid hebben kunnen nemen.

[...] Daarnaast willen wij jou hartelijk danken voor jouw professionele steun en support, wij hebben het als een zeer bijzonder moment deze ochtend ervaren voor het persoonlijk afscheid van mijn innig geliefde vader. Die mooie herinnering zal ons altijd bijblijven. Warme groet

Dank voor de mooi verzorgde condoleance avond, ik heb erg genoten van elke minuut dat we onze lieve pappa nog even bij ons hadden.

Dank je wel lieve David, ik ben heel blij hoe het gegaan is, mede dankzij jou. Dikke kus

Wij kijken op een mooi afscheid van mijn vader terug, met nogmaals dank voor al je bemoeienissen.

Wederom bedankt voor het regelen van het een en ander en voor de fijne samenwerking.

Nogmaals dank voor jullie uitstekende en warme begeleiding en uitgeleiding. Was voor ons ondersteunend en geruststellend. [...] Kortom, jullie hebben er een "fanclub" bij.

We willen jullie nog bedanken voor jullie prettige ondersteuning bij de crematie van mijn vader. Het blijft natuurlijk een emotionele gebeurtenis, maar jullie hebben er alles aan gedaan om het toch ook een mooie gebeurtenis te laten zijn.

Nu alles afgerond is en ook de factuur betaald is vind ik het tijd om mijn dank uit te spreken voor jullie fantastische aandeel in het afscheid van mijn man. Het gevoel dat alles mogelijk is en dat het ook allemaal goed begrepen wordt is zo belangrijk in zo’n periode. Het had niet beter kunnen verlopen.

Ik ben bijzonder tevreden hoe jij en jullie alles hebben behartigd inzake mijn broer. Het ophalen van zijn lichaam en de heldere bespreking toen bij jullie op kantoor ervoer ik als professioneel en geruststellend. De wijze hoe wij bij jullie in het rouwcentrum konden zitten bij de kist van mijn broer was erg prettig, de wandeling naar het crematorium goed en vanzelfsprekend. Ik vond het prettig dat ik de vrijheid kon nemen de ceremonie zelf te organiseren. Dus dank voor dit alles.

Een warmer en mooier afscheid van onze [naam] hadden wij ons niet kunnen wensen.

Allereerst nog mijn dank voor de prettige wijze waarop je alles hebt geregeld en ons hebt gesteund in de eerste dagen na het overlijden van [naam]. Ook nu, met het dankkaartje, mooi in de lijn die we hadden uitgezet qua vormgeving van de begrafenis van [naam].

Kijken terug op prachtige dag. Daar kunnen we lang mee vooruit.

Ik denk nog steeds met een warm gevoel terug aan de uitvaart van [naam]. Zij zou er zelf zeer tevreden over zijn geweest. Nogmaals dank aan jou.

Kerstin Eriksson schreef op 28 maart 2019

Goed georganiseerd met uiterst respectvolle een fijnvoelige service. Meer dan 50 jaar ervaring van zowel grote begrafenissen van maatschappelijk bekende als kleine intieme ceremonies.

Via Google reviews

Wat is het fijn dat David zo'n lekker warrig kapsel heeft en dat Jasper [naam] en de muziek kende. Fijn ook om zo'n vanzelfsprekende omgang te hebben met het fysieke van de dood. En fijn dat jullie gewoon helder waren en zonder oordeel. En dat jullie met ons alles op alles hebben willen zetten om [naam] dit laatste tribuut te brengen. Groots en intiem tegelijk. Toen David boog bij [naam]' aankomst op Westerveld wist ik het zeker. Je bent een psychopompos. En jullie allebei oude zielen. Dankjulliewel.

Beste David, Ik zou je graag nog hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van mijn moeder. Ik herinner mij dat wij het bij het afscheid van mijn vader nog hadden gehad over de warme serene sfeer en betrokkenheid die ons zo deed denken aan die mooie film the Departures.

Ik wilde jullie laten weten dat ik, en de kinderen ook, het heel fijn vonden dat jullie alles voor ons geregeld hebben. Alle onze vragen werden beantwoord en alles ging zoals ik het graag wilde. En jullie bleven zo rustig terwijl het voor ons echt een hectische week was. Dank jullie wel daarvoor.

Lieve David, nog helemaal onder de indruk van gister, wil je je nu alvast enorm bedanken voor je steun en het verloop van de dag. Geweldig!

Nogmaals bedankt. Klasse.

Graag wil ik je nogmaals heel hartelijk danken voor de manier waarop je ons begeleid hebt bij het overlijden van mijn moeder. Het was helemaal top! Alles is precies gegaan zoals ik het wilde. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Iedereen vond de ceremonie erg indrukwekkend en ik vond het zelf ook goed geslaagd. Nogmaals heel hartelijk dank.

Mijn moeder gaf mij jouw rekening met het verzoek om jou nogmaals hartelijk te bedanken voor je inzet voor een mooie en goed verlopen begrafenis. Dat wil ik bij deze graag doen.

Nogmaals veel dank voor het perfect regelen van alles! Het afscheid van [naam] was prachtig.

Ik heb nog steeds heel goede herinneringen aan de uitvaart van [naam]. Je hebt het heel goed gedaan. Het sterkt je in het verwerken, al valt dat niet mee.

Hierbij wil ik je bedanken voor de goede zorgen rond het overlijden van mijn moeder. Alles is volgens mij uitstekend verlopen, ik ben later nog naar het graf gegaan en dit zag er prima uit. Varentjes zijn geplant en de bloemen er keurig omheen gerangschikt. De plechtigheid is door jou in goede banen geleid zodat het een mooi afscheid is geworden. Mijn dank hiervoor.

Heel veel dank voor de soepele en goede begeleiding.

Het was een mooi afscheid.

Veel dank voor de prettige en correcte afhandeling.

Bedankt voor de soepele samenwerking en je goede zorg voor mijn moeder.

Ook over jouw werk & begeleiding zijn wij heel tevreden. Bedankt.

Dank voor de goede zorgen rondom de crematie. We denken met een goed gevoel terug aan die dag.

Namens mijn familie bedank ik je nogmaals voor de prettige en waardige wijze waarop je ons hebt begeleid in de uitvaart van onze moeder.

Het ging allemaal heel kalm en waardig en dat was mooi. Dank ook aan David voor de fijne begeleiding.

Allereerst wil ik je bedanken voor de prettige service rond [Voornaam] begrafenis. Heel fijn dat alles zo goed verlopen is!

Mijn moeder en ik waren zo tevreden over jouw aanpak. Op de achtergrond aanwezig tijdens de begrafenis zelf en bij de voorbereiding zo geruststellend en bereikbaar. Dank daarvoor! lieve groet,

Bedankt en echt, super geregeld allemaal volle lof naar jou!

Het klinkt misschien gek, maar ik vind het jammer dat we je niet meer zien (tenzij misschien bij een volgende crematie of begrafenis). Je voelde toch een beetje als 'familie', in die ene week. Nogmaals dank voor alles ????. Hartelijke groet,

Dag David, Ik heb net je rekening betaald en ik wil je graag nog even extra bedanken voor de prettige manier waarop je mij bij de begrafenis van mijn moeder hebt begeleid. Dat deed je ook al zo goed in 2013, toen mijn partner overleed. Wellicht weer tot ziens...

Dag David, Dank voor al je zorgen. Het was een *naam familie* waardige dag en periode. Je mag blijven???????? Warme groet

nog dank voor alle regelzaken en ondersteuning !

Met nog heel veel dank voor de goede zorgen.

Beste David, Wij kijken terug op een zeer ‘geslaagde’ uitvaart, gisteren.[...] Nogmaals veel dank voor je prettige begeleiding, Hartelijke groet,

Goedemiddag David, Ik hoop dat het jou en je familie goed gaat. En ik wilde even reageren nav ‘jouw’ stuk in de Volkskrant; erg mooi. Vriendelijke groet,

Ha David, Mooi interview met jou in de Volkskrant! Ik wist eigenlijk niet dat je filosoof was. Ik heb goede herinneringen aan de manier waarop je de herdenkingsbijeenkomsten van mijn ouders hebt geleid. Daar heb ik nog steeds een goed gevoel over. Hartelijke groeten,

Lieve David, Mooi verhaal in de Volkskrant van maandag! Inhoudelijk en mooi.

Dag David, Wat mooi om jouw interview in de krant te lezen! Heel inspirerend en helemaal passend bij hoe ik jou ervaren heb, maar daar ook een laagje aan toevoegend.

Ha David, Las vandaag toevallig de Volkskrant en zag het interview met jou. Wat een goed verhaal! Prachtig. En je verloochend je afkomst niet! vriendelijke groet,

Beste David, Ik las net in De Volkskrant het interview met jou. Leuk om op deze manier wat meer over jouw achtergrond te horen. Jouw idee over wie we zijn en de mogelijke rol van de bacteriën in ons lichaam vind ik erg grappig en interessant. Dat er sprake is van een uitgebreide samenwerking staat buiten kijf, dus waarom niet een stapje verder denken . Ook ik kijk nog steeds met een zeer tevreden gevoel terug op de uitvaart van mijn moeder en onze samenwerking eind vorig jaar. Nogmaals bedankt daarvoor. Het ga je goed!

David, Het is zo'n fijn gevoel dat [naam] nu bij jou "logeert".

Beste David! Wederom dank voor je fantastische zorgen! Hoop niet dat we je snel nog gaan zien... maar rotsen in woelige baren weten we altijd terug te vinden! Respect en een dikke knuffel!

Beste David, Hierbij wou ik je, mede namens mijn kinderen, nog even bedanken voor de prettige, zorgvuldige en bescheiden wijze waarop je de teraardebestelling van mijn echtgenoot hebt geregeld en begeleid.

Beste David, Bedankt voor de goede zorgen gister.

10 oktober 2021

Bedankt voor alles.

Via Betaalopdracht bank